Direktlänk till inlägg 8 mars 2009

Våren är inte här.

Av Emma Johansson - 8 mars 2009 19:15

När man äntligen trodde att våren var på väg och snön skulle smälta bort hände det igen. Nu ser det ut som en riktig jul ute, men det vill jag ju inte ha nu. Ny snö har fallit hela dagen, och det är väl mysigt antar jag. Men nu är det mars och nu vill jag ha vååår! Det slog mig förut att om det inte blir vår inom de närmsta veckorna kommer jag att missa hela årets upplaga av vitsippor. Och det är bara ett exempel. Nej nu vill jag ha krokus i rabatten och knoppar på träden, det är dags för det nu.


Trots att vintern verkar ha kommit igen måste jag säga att vi har haft en väldigt bra vinter i år. Det har faktiskt varit snö under vintermånaderna som det ska vara. Vi får bara hoppas att vi får en lika fin sommar som vi har haft vinter i år.

 

Men innan den riktiga sommaren kommer ska jag ha en egen liten försommar. Det är bara fyra veckor kvar nu tills jag åker! Det är inte länge. Måste snart börja packa och förbereda mig mentalt.


Min gårdagskväll bestod av att titta på UKM, och mitt i showen slog det mig att det var Andra Chansen. När jag åkte hem med Martinas mamma (tack!) sa hon att det var Caroline af Ugglas och Sarah Dawn Finer som gick vidare… Det var inte det jag ville höra kan jag ju säga. Men när det gäller Melodifestivalen lär man aldrig få som man vill. Just nu sitter jag och tittar på reprisen av Andra Chansen, och måste säga att det är jävligt svårt. Nej det är inte svårt att veta vem jag tycker ska vidare. Det är svårt att veta om UKM eller Andra Chansen har flest talanger. Och då måste jag tillägga att det var en riktigt dålig UKM festival i år, men det fanns ett par som var ASBRA.


När jag ändå är inne på Melodifestival så måste jag berätta det klockrenaste kommentaren hittills. Det var Malin som berättade för mig. Expressen i en intervju med Alexander Bard:

”- Frågan är vad som är läskigast, en 17-åring som ser ut som en tolvåring, eller en 17-åring som ser ut som en 35-åring, säger Bard till Expressen.”


Nu ringde pappa från affären:

– Vad var det för frukt du skulle ha?

– En mango.

– Hur ser den ut då? Är den röd med taggar? Nej fan det var en papaya det… Är den gul och ser ut som ett päron?

– Ehm, ja kanske!

– Aa vi testar det.


Bra pappa J Det värsta är att han kommer hem med en rutten sötpotatis… Jag får väl ta ett äpple istället...


 
 
mart

mart

9 mars 2009 10:39

hahah min mamma är bra tralala och du är så himla smart med allt som du tänker puss

http://www.winytiny.blogg.se

 
Ingen bild

MALIN

9 mars 2009 11:42

hejhej emma. Har du haft en bra dag? Det har jag, fast jag är trött. När jag kommer hem ska jag baka chokladbollar, vad ska du göra? Igår var jag godissugen. Var du?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

...

Av Emma Johansson - 16 juni 2009 22:41

Har inte tid just nu...  

Av Emma Johansson - 10 juni 2009 21:07

Sista dagen i skolan... vart tar dagarna, veckorna, månaderna, åren vägen? Det  var inte alls längesen det var jag som gick ur nian i min blommiga klänning. Nu är det lillebror som tar på sig kavaj och springer ut med blommor runt halsen.   Jag har e...

Av Emma Johansson - 9 juni 2009 09:31

2ans sista prov om ett par timmar.   Nu vet jag hur de här växterna ser ut: Tall, Gran, En, Asp, Ek, Brännässla, Björk, Bergssyra, Tjärblomster, Gul Näckr...

Av Emma Johansson - 8 juni 2009 22:09

Motivationen ligger på noll....   Fåglar och växter sätter sig INTE på hjärnan! Prov imorgon. Får bli att nöta riktigt ordentligt nu!   Kul för alla som tar studenten nu :) Är glad själv att jag inte gör det än, har ingen aning om vad jag skulle göra...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<<
Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards